Skip to main content
Abonniere unseren Newsletter und erhalte 10% Rabatt auf deine erste Bestellung! Es gelten unsere AGBs.
Keter materialen

Keter materialen en de voordelen van kunststof

Al meer dan 70 jaar ontwikkelt Keter de meest innovatieve technologieën met duurzame materialen om producten te maken die de ruimtes van mensen verbeteren en hun ervaringen fantastisch maken. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende materialen van Keter en wat de voordelen zijn van Keter kunststof ten opzicht van hout en metaal.

DUOTECH™ - Beautifully strong

DUOTECH™ tilt tuinproducten naar een nieuw niveau door de warmte en het gevoel van hout te combineren met de lange levensduur en recyclebaarheid van kunststof. De productlijn van DUOTECH™ is klaar voor gebruik - geen voorbereiding of verven vereist. Maar het kan wel! Geef je tuinhuis een unieke kleur of bevestig planken aan de binnenzijde voor optimaal ruimtegebruik. Simpelweg een ongelofelijk materiaal waarop je kunt rekenen om jaar na jaar mooi en sterk te blijven.

 

Benieuwd naar producten gemaakt van Keter DUOTECH™? Ontdek de Oakland tuinhuizen, de Artisan tuinhuizen of de verschillende DUOTECH™ kliko ombouwen en opbergboxen.

Artisan 117
Artisan 117

Evotech™ - Advanced Composite Technology

Evotech™ is de nieuwe technologie van Keter voor tuinhuizen en andere buitenproducten. Het biedt een natuurlijke hout look en feel zonder onderhoud en met een extreem lange levensduur. Evotech™ is gemaakt van geavanceerd composietmateriaal en is bestand tegen hitte, vochtigheid, kou en sneeuw. De dubbelwandige constructie met interne verstevigingen zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Het beste van alles is dat Evotech™ het gedoe van doorlopend onderhoud elimineert. Evotech™-technologie geeft je een prachtig product dat je nooit meer hoeft te behandelen.

 

Benieuwd naar producten gemaakt van Keter Evotech™?

Ontdek de Cortina tuinhuizen, tuinkasten en opbergboxen en de Darwin tuinhuizen en opbergboxen.

Darwin grey
Darwin 46

De voordelen van kunststof:

  • Weerbestendig: roest, rot of verschilfert niet
  • UV-bestendig: behoudt zijn kleur jaar na jaar
  • Lichtgewicht maar sterk: gemaakt voor een levenlang gebruik
  • Onderhoudsvrij: geen schilderbeurten nodig en gemakkelijk te reinigen
  • Recyclebaar: Aan het einde van de levensduur kunnen de producten gerecycled worden
  • Gerecycled: veel van de Keter producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal
  • Mileuvriendelijk: geen schadelijke verf of beits nodig

Maak je tuin geweldig

1-3 von
undefined

Duurzaam geproduceerd.

We gebruiken innovatieve materialen en toonaangevende technologieën om duurzame producten te bouwen die een leven lang meegaan.