Skip to main content
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief en krijg 10% korting op je 1e order. Voorwaarden van toepassing.

Tuinsets

Met de duurzame kunststof tuinsets van Keter geniet je nog meer van het buitenleven. Onze weerbestendige eetsets zijn perfect voor elk moment van de dag: van een gezellig ontbijt in de ochtendzon tot een uitgebreid diner onder de sterrenhemel. Onze tuinsets zijn niet alleen duurzaam en weerbestendig, maar ook nog eens stijlvol en makkelijk te onderhouden. Onze kunststof tuinsets zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden het ultieme comfort in de buitenlucht. Of je nu kiest voor een tafel met bijpassende stoelen of een complete eetset met meerdere stoelen en bankjes, onze tuinsets bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. En wist je dat onze tuinsets ook nog eens makkelijk te monteren zijn? Zo kun je snel en eenvoudig genieten van jouw nieuwe buiten eetervaring. Kies uit verschillende kleuren en designs en creëer de perfecte sfeer in jouw tuin. Of je nu een kleine of grote buitenruimte hebt, onze kunststof tuinsets zijn perfect voor elke situatie. En dankzij de duurzame en weerbestendige materialen geniet je jarenlang van jouw nieuwe tuinset. Dus waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment tuinsets en ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt omtoveren tot een gezellige eetervaring.
Filters Wis alles

1.0


35 Zoekresultaten
35 Zoekresultaten

Ontworpen met mensen in gedachten.

We gebruiken innovatieve materialen en de nieuwste technologieën om planeetvriendelijke producten te produceren die een leven lang meegaan.

  • Long Lasting

    Duurzaam.

    Onze producten zijn innovatief ontworpen om elke ruimte geweldig te maken.
  • Easy to Build

    Makkelijk te Monteren.

    Met slechts standaard gereedschap zijn alle Keter producten gemakkelijk te monteren en onderhoudsvrij.
  • Everyday Sustainability

    Everyday Sustainability.

    We gebruiken innovatieve materialen en toonaangevende technologieën om duurzame producten te bouwen die een leven lang meegaan.
Keter

Duurzaam Geproduceerd.

We gebruiken innovatieve materialen en toonaangevende technologieën om duurzame producten te bouwen die een leven lang meegaan.