KETER INJECTION MOULDING COLLEGE

KETER INJECTION MOULDING COLLEGE

Ben jij net klaar met jouw opleiding of sta je op een kruispunt in je carrière, weet je niet precies wat de volgende stap is en heb jij affiniteit met techniek? Ga met de KIM College 6 maanden lang de uitdaging aan en maak kennis met verschillen aspecten van het spuitgietgietproces.

 

Wie of wat is Keter?

‘KIM College’ en ‘Keter’ zijn misschien wel begrippen waar je nog nooit van hebt gehoord. Laten we beginnen met wie Keter nu eigenlijk is. Keter is een internationale productieorganisatie en inspireert mensen al meer dan zeventig jaar om geweldige ruimtes in hun huis en tuin te creëren met innovatieve, hoogwaardige producten. Producten die stijlvol, praktisch én duurzaam zijn. Over wat voor producten hebben we het dan? Bij Keter maken we alleen maar kunststof producten, zoals wasmanden, kattenbakken, opbergdozen en ga zo maar door, maar binnen Keter in Rijen produceren we voornamelijk tuinmeubelen.

 

Wat is de KIM College?

En wat is de KIM College dan? Dat zullen we je uitleggen. KIM College staat voor ‘Keter Injection Moulding College’. Bij het produceren van onze producten wordt een specifieke techniek gebruikt, namelijk: spuitgieten. Ook wel ‘Injection Moulding’ genoemd. Tijdens de KIM College word je meegenomen in het spuitgietproces en alles wat hierbij komt kijken en word je gevormd tot een echte spuitgietexpert.

 

Wat ga je doen?

Tijdens de KIM College zal je in een periode van 6 maanden 5 modules doorlopen. Hierbij ga je je verdiepen in het spuitgietproces. Want wat is spuitgieten nu precies, hoe doe je dat eigenlijk en hoe ziet de Spuitgietfunctie binnen Keter eruit? Naast het spuitgieten, ga je kennismaken met de Matrijzen Onderhoudsdienst. De naam verklapt het al, maar hier worden de matrijzen onderhouden en gerepareerd.

Ook de Technische Dienst komt bij de productie om de hoek kijken. Bij de technische dienst lopen onze machine-experts. Zij onderhouden deze machines en houden zich bezig met robots en toffe projecten. 

Zo leer je in 6 maanden diverse aspecten kennen en weet je aan het einde precies welke kant je op wil.

 

Waarom moet ik me aanmelden voor de KIM College?

We kunnen ons haast niet voorstellen dat je nog steeds niet overtuigd bent, maar vooruit, we geven je nog een laatste zetje!

De KIM College is een toffe combinatie van een intern opleidingstraject met externe cursussen. Dit opleidingstraject wordt volledig gefinancierd en terwijl jij lekker aan het leren bent, krijg je ook nog eens een echt salaris vanaf dag één. Met de KIM College zet jij de eerste stap in jouw Spuitgietcarrière. Na het afronden van de opleiding kan je meteen bij Keter aan de slag en heb je ook nog eens vele doorgroeimogelijkheden.

 

Dus meld je nu aan via hr.nl@keter.com en wie weet zien we je binnenkort bij ons in Rijen!

 

De KIM College zal per augustus 2021 starten.