Pop-up zwembad? Maak de ruimte eromheen geweldig

Pop-up zwembad? Maak de ruimte eromheen geweldig

Pop-up zwembad? Maak de ruimte eromheen geweldig

Pop-up zwembaden zijn dit jaar razend populair. Perfect om in de zon te ontspannen en het is veel flexibeler en goedkoper dan een ingebouwd zwembad. Hier zijn enkele tips wat je er rondom kunt doen om de hele ruimte verbazingwekkend te maken.

 

Luxe Loungestoelen voor buiten

De eerste en meest voor de handliggende tip gaat over het investeer in een aantal fantastische luxe loungestoelen. Door de juiste loungestoel te kiezen kan je na het zwemmen optimaal genieten van de zon. Een razend populaire loungestoel dit seizoen is de Troy Adirondack! Door de vorm krijg je aan Amerikaans groot gevoel en zit je comfortabel in een onspannende houding. Ook onze loungesets zijn een fijne toevoeging aan de omgeving rondom je pop-up zwembad. Het geeft de gelegenheid om niet alleen te genieten van de zon, maar ook samen te kletsen over het mooie weer. Het fijne aan de loungesets van Keter is het feit dat deze onderhoudsvriendelijk en gemaakt zijn van gereycled plastic. 

 

Verkoelende zomer drankjes

Misschien word je niet door een kelner bediend, maar je zult wel altijd een koud drankje bij de hand hebben. De Keter Coolbar Partytafel is een klassieke koelbox met een stijlvol uiterlijk die plaats biedt aan maximaal diverse drankjes met ijs. Daarbij is de partytafel goed te gebruiken als bijzettafel en til je eenvoudig het deksel op om bij de drankjes te kunnen. De Coolbar is gemaakt van een duurzaam en weerbestendig kunststof die beschermt tegen vervaging, roest en andere weersinvloeden. 

 

Opbergbox voor buiten

Een zwembad is inclusief allerlei soorten speelgoed, spelletjes en zwembanden. Ze zullen ergens naartoe moeten gaan. We hebben een breed assortiment van opbergboxen voor buiten in verschillende groottes en tuinbergingen die perfect zijn voor die zwembadnoedels. Er is zelfs een opbergbox speciaal voor zwembaden, met aftap en een net om natte spullen erbinnen te houden, zodat ze niet kunnen schimmelen. Een leuke bijkomstigheid is dat je de opbergkisten ook kan gebruiken als extra zitplek bij de loungset.

 

Barbecue accessoires

Tot slot, is een dagje in een pop-up zwembad en zon pas echt compleet als deze wordt afgesloten met heerlijk avondeten van de barbecue. Een handige barbecue accessoire is de Unity XL waarmee je een fijne buitenkeuken maakt in jouw achtertuin. Het is een geprepareerde, stationaire wagen met 207L / 78G opslag eronder. De buitenkeuken is gemaakt van sterk, weerbestendig kunststof met een aantrekkelijke houtachtige textuur en heeft een duurzaam bovenoppervlak voor koken, serveren en andere hostingtaken. 

 

Laat je op onze website nog meer inspireren met producten die passen bij jouw ruimte rondom de pop-up zwembad!