Skip to main content
Schrijf je in op onze Nieuwsbrief en krijg 10% korting op je 1e order. Voorwaarden van toepassing.
containerberging_1920x800

3 tips om je afvalcontainers netjes te verbergen

Een afvalcontainer voor groenafval, eentje voor papier, eentje voor plastic en/of eentje voor restafval. Super handig allemaal, maar fraai? Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om je containers netjes op te bergen. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een containerberging? Hier onze 3 tips:

Materiaalkeuze van je containerberging

Er zijn containerbergingen of containerombouwen beschikbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof. Het voordeel van een kunststof berging is dat het materiaal weerbestendig is en niet rot of roest en gemakkelijk te reinigen is. En wil je dan toch de uitstraling van hout? Kies dan bijvoorbeeld voor 1 van de Keter Duotech bergingen, zoals de fraaie Elite Store opbergbox. Die zijn van kunststof, maar hebben de look & feel van hout

Aantal containers

Hoeveel containers je wilt opbergen bepaalt de grootte van de berging. Keter heeft oplossingen om 2 of 3 containers netjes uit het zicht op te bergen. In de internationale bestseller Store-it-Out Max passen 2 containers van 240L. In de Grande-Store passen zelfs 3 containers van 240L.

Specifieke kenmerken

Let ook op de volgende kenmerken van een containerberging die het gebruik kunnen vergemakkelijken:

  • Gemakkelijke opening bovenzijde dankzij gasveren en met koppelsysteem deksel container
  • Gemakkelijke opening voorzijde om containers erin te plaatsen of eruit te halen
  • Hellende drempel voor het gemakkelijk in en uitrijden van de containers
  • Afsluitbaar
undefined

Duurzaam geproduceerd.

We gebruiken innovatieve materialen en toonaangevende technologieën om duurzame producten te bouwen die een leven lang meegaan.